Borsodi Pünkösdi Fesztivál Gencsapáti
2017. június 2-5.

Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb zenei és gasztronómiai fesztiválja:

ŐRÜLETES PÜNKÖSDI KIRÁLYSÁG!

A Szombathely-közeli helyszínen megrendezett pünkösdi esemény évről évre népszerűbb: a várost szórakoztató szabadidős rendezvényből tízezreket vonzó zenei fesztivállá és gasztronómiai találkozójává nőtte ki magát.

Az elmúlt években a rendezvényen fellépő népszerű előadókon kívül a nagyszerű közönségünknek (NEKTEK <3) köszönhetjük a fergeteges Pünkösdi Fesztivált.

Idén is a legnagyobb nevek a lineup-ban! Az ország legkedveltebb előadói egy helyen a 4 napos, hatalmas szabadtéri buliban: Maszkura és a Tücsökraj, Zaporozsec, Ocho Macho, Hooligans, Dj Dominique, Kis Grófo, Black Monkeyz, Majka & Curtis, Kowalsky Meg a Vega, Tankcsapda, Trabarna, Rekop György, Unikum buli, Soulwave, Halott Pénz, Katapult Dj: Bozóky Lipóczy feat Szasza, PureBeat, Bárány Attila, Voksán Virág aka Dj Flower, Ismerős Arcok, Lord és még sokan mások.

Ebben az évben a fentebb említett nagy kedvencek fellépésén túl az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy helyszínt biztosíthatunk egy igazán különleges eseménynek: a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes szervezésében évek óta nagy sikerrel futó “Gencsi Söprű” Néptáncfesztiválnak is.

A koncerteket kísérő gasztronómiai felhozatal is hasonlóan színes, innen senki nem távozik éhesen, és a Borsodi-nak köszönhetően szomjasan sem!

Nagyon várunk!
Reméljük, veled is találkozunk nemsokára!