HÁZIREND

A Fesztiválra történő belépéssel automatikusan elfogadod a Rendezvényre vonatkozó előírásokat és szabályokat.
A Fesztiválra előre, vagy a helyszínen megvásárolt jeggyel / bérlettel vagy jogosult belépni, melyet a bejáratnál ellenőrzéskor karszalagra cserélünk.
Csak a csuklón elhelyezett, általunk a beléptetéskor felrakott karszalagok érvényesek.
A megrongálódott, elveszett karszalagokat nem cseréljük, nem pótoljuk, a jegyet nem váltjuk vissza, ezért kérjük, fokozottan vigyázz rá.

A koncerthelyszínekre a belépés csak az elővételben, vagy a helyszínen megváltott belépőjegyekkel lehetséges. A helyszínen feltett karszalaggal, a bejáratnál történő ellenőrzést követően léphetsz be a fesztivál koncerthelyszíneire.
A fesztivál egyéb helyszíneire a belépés díjtalan.

A 14. életévüket még be nem töltött gyerekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a rendezvény helyszínére, csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. Karszalag viselése számukra is kötelező.
A 12. életévüket be nem töltött gyerekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják.

A Fesztivál területére nem vihetsz be ételt, italt, de számtalan lehetőséget biztosítunk számodra, ha megéheznél, megszomjaznál - köszönhetően a gasztropartnereinknek.

Tilos behozni a Fesztiválra: alkoholt, drogot, tudatmódosító szereket, fegyvert, gázsprayt, petárdát, pirotechnikai eszközöket, üvegtárgyakat, szúró- és vágóeszközöket, esernyőt.
Összefoglalva nem hozható be semmiféle olyan tárgy és eszköz, amely a te, vagy mások testi épségét veszélyezteti! A belépéskor a fentieket a biztonsági ellenőrzés során minden alkalommal ellenőrizzük.

A Fesztivál teljes időtartama alatt a rendezvényről hang- és képfelvételt készítünk. A felvételeket a Fesztivál népszerűsítésére használjuk fel, a rajtuk szereplőket csak beleegyezésükkel nevesítjük. A felvételen szereplő a felvétel készítőivel szemben semmiféle követeléssel nem léphet fel.
A rögzített felvételeket bűnmegelőzés céljából és biztonsági okokból megőrizzük.

A rendezvény területén mindenki saját felelősségére tartózkodik. A kiskorúak testi épségéért felnőtt kísérőik felelősek.